Star Wars – Unlimited Trading Card Game

Star Wars – Unlimited Trading Card Game Fantasy Flight Games is verheugd om de aankondiging te doen van Star Wars™: Unlimited, een gloednieuw trading card game met eindeloze mogelijkheden! Of je nu een hardcore Star Wars fan bent, een ervaren TCG-speler of ergens daar tussenin, Star Wars Unlimited is een snel en strategisch kaartspel dat geschikt is voor iedereen.

Fantasy Flight Games is verheugd om de aankondiging van Star Wars™: Unlimited aan te kondigen, een gloednieuw trading card game met eindeloze mogelijkheden! Star Wars Unlimited is een snel en strategisch kaartspel dat geschikt is voor iedereen, of je nu een hardcore Star Wars-fan bent, een ervaren TCG-speler of ergens daartussenin. Dit spel stelt spelers in staat om decks te bouwen met kaarten die ze bemachtigen uit willekeurige boosterpacks, waarbij elke kaart unieke sterktes, zwaktes en mogelijkheden heeft. Met meer dan 200 kaarten in de eerste set, genaamd “Spark of Rebellion”, zijn er talloze strategieën en combinaties die wachten om ontdekt te worden. Kies je leider, bouw je deck, breid je collectie uit en betreed een galaxy vol oneindige mogelijkheden!

Het doel van het spel is simpel: vernietig de basis van je tegenstander voordat zij jouw basis vernietigen. Maar hier komt het interessante gedeelte: je kunt dit doel op talloze manieren bereiken. Met het “unlimited” thema van het spel kun je een deck samenstellen dat perfect past bij jouw speelstijl.

Een belangrijk strategisch element van Star Wars: Unlimited is het speelgebied, dat verdeeld is in een ground arena en een space arena. Elk gevecht speelt zich af op twee verschillende fronten, waardoor je op beide terreinen je tactieken moet aanpassen. Sommige kaarten kunnen units in beide arena’s beïnvloeden, waardoor er nog meer diepgang en strategie ontstaat.

Naast de unieke gameplay biedt Star Wars: Unlimited ook uitgebreide mogelijkheden voor Organized Play. Er zullen casual play-evenementen zijn, zoals prereleases en wekelijkse speelsessies, waar zowel nieuwe spelers als ervaren spelers van het spel kunnen genieten. Voor degenen die competitief zijn ingesteld, zijn er competitive play-evenementen met grootschalige toernooien en enorme prijzenpotten.

Bij Fantasy Flight Games hebben we hard gewerkt om een nieuwe Organized Play-structuur te creëren die zowel toegankelijk als uitdagend is. Met Competitive Play-evenementen kun je toernooipunten verdienen en maak je kans op deelname aan het Star Wars: Unlimited Galactic Championship. Verzamel genoeg punten en wie weet win jij wel de ultieme glorie!

Wij bij FFG hebben gewerkt aan Organized Play (OP) voor Star Wars: Unlimited sinds het begin van het spel. We hebben alle leerervaringen van onze vorige spellen meegenomen – wat wel werkte, wat niet werkte en zelfs dingen die we nooit hebben kunnen proberen – en deze als basis gebruikt om een nieuwe OP-structuur vanaf de grond op te bouwen. In nauwe samenwerking met de ontwerpers hebben we ervoor gezorgd dat OP naadloos is geïntegreerd in het DNA van het spel.

Ons doel is om Star Wars: Unlimited toegankelijk te maken voor alle spelers, daarom hebben we OP opgesplitst in twee categorieën: Casual Play en Competitive Play.

Casual Play-evenementen omvatten diverse activiteiten, zoals prerelease-evenementen, weekly play en Store Showdowns. Deze evenementen zijn gericht op plezier en bieden spelers, zowel nieuwkomers als ervaren spelers, de kans om het spel te leren en nieuwe decks en strategieën uit te proberen. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in de toernooiwereld, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan Casual Play bij je plaatselijke spelwinkel!

Als je echter geïnteresseerd bent in de competitieve scene, is Competitive Play iets voor jou! Bij Competitive-evenementen krijgen spelers de mogelijkheid om hun vaardigheden en strategieën tegen elkaar te testen in een eerlijke en competitieve omgeving. Hier vind je de glorie en het prestige van Organized Play, met grootschalige toernooien en indrukwekkende prijzenpotten om naar uit te kijken. We kunnen niet wachten om de Competitive scene te lanceren!

Bij Competitive Play-evenementen kun je toernooipunten verdienen, afhankelijk van je prestaties. Deze punten worden gekoppeld aan je profiel op de officiële Star Wars: Unlimited-website, die vlak voor de release van het spel volledig wordt gelanceerd. Verzamel voldoende toernooipunten en je kunt een uitnodiging verdienen voor het Star Wars: Unlimited Galactic Championship! We zullen later meer in detail treden over Competitive Organized Play, maar hier is alvast een voorproefje van hoe de OP-structuur van dit spel eruit zal zien.

Bij Fantasy Flight Games streven we ernaar om een levendige en boeiende OP-ervaring te bieden aan alle spelers van Star Wars: Unlimited. Volg onze social media-accounts en blijf op de hoogte van verdere aankondigingen, regels en updates. We kijken ernaar uit om samen met jullie de spannende wereld van competitief spel te betreden!

Star Wars: Unlimited is het grootste spel van Fantasy Flight Games tot nu toe. Deze blogpost biedt slechts een klein voorproefje van wat je kunt verwachten, en er zal in de komende tijd veel meer informatie worden onthuld. Blijf op de hoogte van kaartonthullingen, regels, gameplay en meer door de social media-accounts van Fantasy Flight Games te volgen. We zijn ontzettend enthousiast over Star Wars: Unlimited en kijken uit naar de release van de eerste set, Spark of Rebellion, in 2024!

Lucasfilm, het Lucasfilm-logo, STAR WARS en gerelateerde eigendommen zijn handelsmerken en/of auteursrechten van Lucasfilm Ltd. en/of haar partners. © & TM Lucasfilm Ltd.

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.