Retourbeleid

Ruilen

Wil je jouw artikel ruilen? Dat kan binnen 30 dagen nadat jij de bestelling hebt ontvangen. Wij willen je wel vragen dit aan ons te laten weten per e-mail [email protected], zo kunnen wij kijken of het product naar wens nog op voorraad is.

Retourneren

Wanneer je een artikel wilt retourneren vragen wij jou dit binnen 30 dagen aan ons te laten weten per e-mail op [email protected] o.v.v. jouw ordernummer. Wanneer wij jouw e-mail hebben ontvangen dan heb jij als klant 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren naar ons.

Voorwaarden retour:

  • Je dient je retour kenbaar te maken via [email protected]
  • Je dient ook een track- en trace code te sturen naar [email protected]
  • Binnen 30 kalenderdagen (na ontvangst) retourneren
  • Producten dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn
  • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening
  • Producten dienen goed verpakt te worden
  • Retourneren is geheel op eigen risico

Producten dat niet geretourneerd kunnen worden:

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw (ongeopende) product en bij goedkeuring zullen wij direct de terugbetaling in werking zetten. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren, afhankelijk van de betaalmethode.

Wij houden je uiteraard op de hoogte van het geretourneerde artikel en de terugbetaling daarvan.

Mochten er onduidelijkheden zijn met betrekking tot ruilen, retourneren en terugbetaling van jouw gekochte item? Laat het ons weten via [email protected] onder vermelding van jouw ordernummer of kijk bij de veel gestelde vragen.

Annuleren

Het kan gebeuren dat je van gedachten veranderd. Zolang de bestelling nog niet verzonden is, kun je de bestelling annuleren (met uitzondering van Pre-orders). Dit kan je doen door ons te mailen naar [email protected]

Let op! We werken razendsnel. Daardoor is je artikel soms verzonden voor het annuleringsverzoek binnenkomt. Uiteraard kun je dan binnen de zichttermijn retourneren.

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.