Onze cardboxen: Opslag voor je kaarten nodig? Bekijk onze opslagboxen!

Nieuws

Star Wars - Unlimited Trading Card Game

Star Wars – Unlimited Trading Card Game

Fantasy Flight Games is verheugd om de aankondiging te doen van Star Wars™: Unlimited, een gloednieuw trading card game met eindeloze mogelijkheden! Of je nu een hardcore Star Wars fan bent, een ervaren TCG-speler of ergens daar tussenin, Star Wars Unlimited is een snel en strategisch kaartspel dat geschikt is voor iedereen.
MTG logo

Hoeveel zijn mijn Magic The Gathering MTG kaarten waard?

Magic The Gathering is een populaire verzamelkaartspel dat al sinds 1993 bestaat. Als fan van het spel heb je waarschijnlijk een flinke verzameling kaarten opgebouwd. Maar hoeveel zijn deze kaarten nu eigenlijk waard? In deze blog gaan we dieper in op de factoren die de waarde van Magic kaarten bepalen en geven we je tips om de waarde van jouw kaarten te bepalen.
De Geschiedenis van Funko POP!

De Geschiedenis van Funko POP!

Funko Inc., opgericht in 1998 door Mike Becker, is een Amerikaans speelgoedbedrijf dat vinylfiguren en andere popcultuur gerelateerde producten onder licentie produceert.

Hoe speel je het kaartspel Pokémon?

Ja, Pokémon is een zeer populaire franchise en het kaartspel is een van de meest bekende manieren om deze te spelen. In het Pokémon kaartspel, spelen twee spelers tegen elkaar met een deck van 60 kaarten dat ze zelf hebben samengesteld. Elk deck bevat Pokémon kaarten, die de monsters vertegenwoordigen die een speler gebruikt om de tegenstander aan te vallen, en Trainer kaarten, die speciale aanvallen, items of andere effecten kunnen hebben.
Pokémon Crown Zenith is de 12.5

Pokémon Crown Zenith is de 12.5 set van de Sword And Shield serie en de eerste set van 2023.

Pokémon Crown Zenith is de 12.5 set van de Sword And Shield serie en de eerste set van 2023. De nieuwste Pokémon set komt op 20 Januari 2023 uit. De set belooft een hoop veel mooie nieuwe Pokémon kaarten dus er zullen een hoop vragen zijn. Welke kaarten zitten er in de Crown Zenith set? Hoeveel kaarten zitten er in de Pokémon Crown Zeneth serie? Welke producten bied Pokémon aan voor deze set? Meer informatie over de Pokémon Crown Zenith set lees je hier in deze blog.
Grand Archive TCG

Grand Archive TCG is de nieuwste anime style trading card game in 2023

Dawn of Ashes, de inleidende set van Grand Archive TCG, verkent het middeleeuwse rijk van Cambria, geïnspireerd door de Arthuriaanse mythen. Dappere ridders, machtige tovenaars, achterbakse complotten en legendarische wezens zwerven door het land.
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.