Nieuws

Investeren in Trading Card Games

De Magie van Investeren in Trading Card Games: Meer dan een Spel

Trading Card Games (TCG’s) hebben de afgelopen decennia een enorme populariteit gekend, van Magic: The Gathering tot Pokémon en Yu-Gi-Oh! Wat begon als een hobby voor velen, is uitgegroeid tot een lucratieve investeringsmogelijkheid. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in de wereld van investeren in TCG’s en verkennen we waarom het meer is dan alleen maar een spel.
Altered TCG bij dracoon.nl

Betreed Altered TCG, de nieuwe betoverende TCG wereld in 2024

Welkom in de Betoverende Wereld van Altered: Een Nieuwe TCG Ervaring Stap binnen in de kleurrijke en betoverende wereld van het nieuwste Trading Card Game (TCG), “Altered,” ontworpen door Régis Bonnessée, de creatieve geest achter succesvolle spellen zoals Dixit, Mysterium en Diceforge. Deze innovatieve toevoeging aan de TCG-wereld brengt een frisse wind met zich mee, gericht op ontdekking, optimisme en positieve energie. In Altered draait alles om het samenvoegen van je karakter en compagnon aan weerszijden van de “Adventure Track” – een van de vele vernieuwende benaderingen die het spel biedt. Het spel belooft een boeiende ervaring waarbij de focus ligt op plezier, strategie en de opbouw van een positieve speelomgeving.
het Perfecte Kerstcadeau van 2024

Ontdek Het Perfecte Kerstcadeau Van 2024: Escape Room Puzzels!

Ontdek het Perfecte Kerstcadeau van 2024: Escape Room Puzzels! Op het moment dat Kerst weer voor de staat betekent het dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor je dierbaren. Als je op zoek bent naar iets unieks, uitdagends en opwindends, dan is het beste kerstcadeau van 2024 misschien wel de nieuwste rage: escape room puzzels.

Disney Lorcana Set 2 “Rise of the Floodborn” – Nieuwe Kaarten, Producten + Disney 100 Collector’s Edition Set

Disney Lorcana’s tweede set heeft officieel een naam: Rise of the Floodborn. Deze set zal dieper ingaan op de lore en hoe de Floodborn-personages zijn gecreëerd. We hebben 13 nieuwe kaarten (plus enkele gelekte) en een hele reeks nieuwe producten om te laten zien!
Pokémon in het Van Gogh Museum: Een Kleurrijke Samenwerking Op Komst!

Pokémon In Het Van Gogh Museum: Een Kleurrijke Samenwerking Op Komst!

Gisteren bracht TPCi een spannende teaser uit over een bijzondere samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Deze unieke samenwerking gaat van start op 28 september, maar verdere details blijven voorlopig nog geheim.

Vier de release van Obsidian Flames met ons!

Ben je klaar voor een onvergetelijke strijd in het rijk van Obsidian Flames? We nodigen je uit om deel te nemen aan een epische Booster Box Battle, waarin spanning, en geluk samenkomen voor een ongeëvenaarde Pokémon Obsidian Flames ervaring!
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.