Nieuws

Ontdek het Perfecte Kerstcadeau van 2023: Escape Room Puzzels!

Ontdek het Perfecte Kerstcadeau van 2023: Escape Room Puzzels!

Ontdek het Perfecte Kerstcadeau van 2023: Escape Room Puzzels! Kerst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor je dierbaren. Als je op zoek bent naar iets unieks, uitdagends en opwindends, dan is het beste kerstcadeau van 2023 misschien wel de nieuwste rage: escape room puzzels.

Disney Lorcana Set 2 “Rise of the Floodborn” – Nieuwe Kaarten, Producten + Disney 100 Collector’s Edition Set

Disney Lorcana’s tweede set heeft officieel een naam: Rise of the Floodborn. Deze set zal dieper ingaan op de lore en hoe de Floodborn-personages zijn gecreëerd. We hebben 13 nieuwe kaarten (plus enkele gelekte) en een hele reeks nieuwe producten om te laten zien!
Pokémon in het Van Gogh Museum: Een Kleurrijke Samenwerking Op Komst!

Pokémon In Het Van Gogh Museum: Een Kleurrijke Samenwerking Op Komst!

Gisteren bracht TPCi een spannende teaser uit over een bijzondere samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Deze unieke samenwerking gaat van start op 28 september, maar verdere details blijven voorlopig nog geheim.

Vier de release van Obsidian Flames met ons!

Ben je klaar voor een onvergetelijke strijd in het rijk van Obsidian Flames? We nodigen je uit om deel te nemen aan een epische Booster Box Battle, waarin spanning, en geluk samenkomen voor een ongeëvenaarde Pokémon Obsidian Flames ervaring!
Wat is de beste manier om je Trading Card Games op te slaan?

Wat is de beste manier om je Trading Card Games op te slaan?

Wat is de beste manier om je Trading Card Games op te slaan? Een vraag waar elke TCG verzamelaar wel tegenaan loopt. Hoe kan ik het beste mijn Pokémon, Magic The Gathering, Yu-Gi-Oh!, One Piece Cardgame, Digimon, Flesh and Blood, Grand Archive enz nou eigenlijk opslaan? Wij leggen je uit hoe jij je kaarten het beste op kunt slaan, zodat jij je tafel weer vrij hebt.

Wat kunnen we verwachten van de japanse Pokémon 151 set?

De Japanse Pokémon 151 set komt eraan en de release staat gepland op 16 juni in Japan. Maar wat kunnen we precies verwachten van deze set? Hoeveel kaarten zullen erin zitten en welke kaarten zullen er voorkomen? In deze blog leggen we het allemaal uit.
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.