Dragon Ball Super

Is een Japanse Animeserie die is geproduceerd door Toei Animation.

De serie was voor het eerst te zien in 2015 op de Japanse televisie en volgt het verhaal op van Majin Buu in Dragon ball Z

Prijs

Prijs - slider
Prijs - inputs

Voorraad

Voorraad

Categorieën

Categorieën

Dragon Ball Super Trading Card Game kopen? (DBS TCG) is een verzamelbaar kaartspel dat gebaseerd is op de populaire Dragon Ball Super anime- en mangaserie. Het spel werd in 2017 gelanceerd door Bandai en is sindsdien een hit geworden onder fans van het Dragon Ball-universum en TCG-liefhebbers.

Het DBS TCG-spel bevat verschillende kaarten die spelers kunnen gebruiken om tegen elkaar te spelen. Elke kaart heeft zijn eigen kracht- en vaardigheidswaarden die spelers kunnen gebruiken om hun tegenstanders te verslaan. De kaarten zijn verdeeld in verschillende categorieën, waaronder Battle Cards, Leader Cards en Extra Cards. Elke categorie heeft zijn eigen unieke functies en regels die spelers moeten begrijpen om het spel goed te kunnen spelen.

Het doel van het spel is om de Leader Card van je tegenstander te vernietigen door Battle Cards te spelen en aan te vallen. De speler die als eerste de Leader Card van de tegenstander vernietigt, wint het spel. Spelers kunnen ook extra punten verdienen door speciale taken uit te voeren, zoals het vernietigen van een bepaald aantal Battle Cards van de tegenstander.

Het spel is ontworpen om gemakkelijk te leren en te spelen te zijn, zelfs voor beginners. De regels zijn eenvoudig te begrijpen en de kaarten hebben duidelijke afbeeldingen en instructies. Er zijn ook verschillende speelmodi beschikbaar, waaronder een enkelvoudige modus waarin twee spelers tegen elkaar spelen, en een multiplayer-modus waarin meerdere spelers kunnen deelnemen aan een spel.

Naast het spelen van het spel, kunnen spelers ook kaarten verzamelen om hun eigen unieke decks te bouwen. Er zijn honderden kaarten beschikbaar om te verzamelen, waaronder zeldzame en exclusieve kaarten die alleen verkrijgbaar zijn via speciale evenementen en promoties.

Het DBS TCG-spel heeft ook een actieve gemeenschap van spelers over de hele wereld. Er worden regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd waar spelers elkaar kunnen ontmoeten en tegen elkaar kunnen spelen. Deze evenementen bieden ook exclusieve kaarten en andere beloningen aan spelers die goed presteren.

In 2020 bracht Bandai een vernieuwde versie van het spel uit genaamd “Dragon Ball Super Card Game Anniversary Set”. Deze set bevatte nieuwe kaarten, verbeterde regels en nieuwe speelmodi om het spel nog spannender te maken. Het spel blijft populair onder fans van het Dragon Ball-universum en TCG-liefhebbers.

In conclusie, Dragon Ball Super Trading Card Game is een verzamelbaar kaartspel gebaseerd op de populaire Dragon Ball Super anime- en mangaserie. Het spel bevat verschillende kaarten die spelers kunnen gebruiken om tegen elkaar te spelen, evenals speciale speelmodi en regels om het spel nog spannender te maken. Het spel heeft een actieve gemeenschap van spelers over de hele wereld en er worden regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd.