Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn team Dracoon. Waarom ik niet in de ik vorm wil spreken is omdat ik vind dat ik alleen helemaal niks ben. Samen zijn wij een team en ik kan niet zonder mijn team. Maar wie is nou precies het team. Het Team bestaat momenteel uit 3 personen. Jordi (Content Marketeer) Kim (Administratie en Marketing) Jeffrey (CEO). Samen zijn wij dus Dracoon en dit uiten wij ook via alle wegen. 

Wat is de geschiedenis van Dracoon?

Het bedrijf Dracoon is in 2011 begonnen als webwinkel in de motor accessoires. Later hebben we besloten om de webshop om te toveren tot Trading Card Game webshop vanwege de passe die we hebben voor TCG. Uiteindelijk hebben we het assortiment verder uitgebreid met Wowpods, Ultra pro, Gamegenic en nog veel meer leuke artikelen. 

Wat maakt Dracoon zo bijzonder?

Wat Dracoon zo bijzonder maakt is dat we liefde hebben voor het vak. Wij zijn niet de simpele verkoper die puur geld wilt maken zonder verstand te hebben van het product. Wij zijn jaren lang actief in de verzamelaars wereld en weten waar we over praten. Hierdoor kunnen we het beste advies geven en word er met zorg met de producten omgegaan. 

Met de kennis en ervaring van ons team op TCG gebied, onderscheiden wij ons van de rest van de webwinkels. Wij bieden de klanten net dat beetje extra om zo goede service te kunnen verlenen. Omdat wij zelf verzamelaars zijn weten we dus ook wat verzamelaars verwachten en dat is belangrijk in deze sector. Wij zorgen er daarom ook altijd voor dat we de dingen goed verpakken voor verzending. Bij ons zal je geen losse spullen in je verzenddoos vinden maar word alles met zorg en beleid verpakt zodat jou product netjes en veilig bij jou aankomt.

Waarom bestellen bij Dracoon?

Er zijn verschillende redenen waarom Dracoon een webwinkel is waarop je kan vertrouwen. Hierboven is al een hoop uitgelegd maar we zullen je nog meer vertellen aan de hand van een aantal punten waarom jij bij Dracoon zou moeten bestellen.

Webwinkelkeur

Sinds 15-08-2022 is Dracoon door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Dracoon voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Dracoon onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen.

Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Dracoon te kopen.

Punten sparen met ons loyaliteitssysteem

Via ons punten systeem kan je punten sparen waardoor je bepaalde levels kan bereiken. Elk level heeft zijn voordelen. Zo heb je per level een levenslange kortingspercentage. Per bestelling krijg je de korting die bij je level hoort. Ook zullen er verschillende speciale aanbiedingen per level gaan komen. Het is dus de moeite waard om punten te sparen bij Dracoon. Voor elke euro krijg je 100 punten. 

De Beste Klantenservice

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed en zo spoedig mogelijk te helpen. Bij Dracoon staan we dag en nacht voor je klaar. Vragen over bepaalde artikelen zijn ook welkom. We hebben een breed aanbod van onder andere Harry Potter, Marvel, Disney en nog veel meer artikelen. We hebben deze niet allemaal standaard op voorraad. U kunt ons benaderen als u opzoek bent naar een specifiek product. Wij kunnen dan voor u kijken of we deze voor u kunnen bestellen.

Gratis verzending vanaf €200,-

Bij ons worden je producten gratis verzonden vanaf 200,- euro. Buitenlandse verzendingen krijgen korting op de verzendkosten vanaf 200,- euro. De korting is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe moet worden verzonden.

Voor 12 uur besteld dezelfde dag verzonden

Als je voor 12 uur bij ons besteld word het dezelfde dag door ons verzonden. Als alles goed bij de vervoerder verloopt dan heb je jou pakket de volgende dag al in huis. Alvast veel uitpak plezier!

Verschillende betaalmethodes

Wij bieden verschillende verzendmethodes aan waardoor je jou vertrouwde manier van online betalen kan gebruiken. 

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna kan je jou bestelde product binnen 30 dagen na ontvangst betalen. Vooraf betalen is dus niet nodig waardoor je nog meer zekerheid hebt.

Kennis van de verzamelaarsmarkt

Met de kennis en ervaring van ons team op TCG gebied, onderscheiden wij ons van de rest van de webwinkels. Wij bieden de klanten net dat beetje extra om zo goede service te kunnen verlenen. Omdat wij zelf verzamelaars zijn weten we dus ook wat verzamelaars verwachten en dat is belangrijk in deze sector. 

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.