Kerst en Sint Tip 2022

Kerst en Sint Kado Tip 2022

Voor de die hard puzzelaars onder ons hebben we een leuk nieuw product. Het zijn de Cleubox escape room puzzels van het merk Idventure! Maar waarom is dit dan precies de Kerst/Sint tip van 2022? Je leest het verder in deze blog waarom jij dit product moet aan schaffen als kado. Het heeft namelijk een dubbele functie

Ben jij een echt puzzel fanatiek die van een uitdagende puzzel houd? Dan is dit echt een puzzel om in huis te hebben. Momenteel hebben wij een aantal soorten puzzels in ons assortiment met ieder zijn eigen onderwerp en style.

 

Het duurt gemiddeld 45-60 minuten om de puzzels uit elkaar te halen. Kom je er echt niet uit? Dan helpen de makers van het spel je met tips and tricks om zo je puzzel voor als nog op te lossen. Hiervoor ga je naar: https://idventure.de/en/cluebox-hints/

 

Krijg jij het voor elkaar om de geheimen kamer open te krijgen? Met ongeveer 52 losse onderdelen zal dit een hele opgave worden. Maar niets is onmogelijk! Krijg je de geheime kamer open dan verdien jij een plekje op de wal of fame. Alle informatie om op de wall of fame te komen is te vinden in de geheime kamer.

 

De puzzels zijn gemaakt om opnieuw te gebruiken dus zijn niet eenmalig! Je kan de puzzel dus ruilen of weggeven aan je vrienden of familie zodat zei dezelfde ervaring en plezier kunnen beleven die jij ook hebt ervaren.

Escape room puzzel davey jones locker
Escape room puzzel davey jones locker

Waarom is dit een kerst en sint tip 2022?

Je kan de puzzelboxen ook gebruiken als surprise voor sinterklaas of kerst. Als je de puzzel hebt opgelost kan je in de geheime kamer een klein cadeautje stoppen in de vorm van een sieraad, bon, geld of misschien wel een leuk gedicht! Een leukere sinterklaas surprise 2022 bestaat er niet!   

Vandaar dat dit de sinterklaas en kerst tip van het jaar 2022 na ons idee. 

Ben je overtuigt ga dan naar de categorie puzzels 

 

Aantal Spelers

1 tot 2

Speeltijd

45 tot 60 minuten

 

Age

14+

Level

Expert
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.