Dracoon stond op “De Braderie” in Zaltbommel

Dracoon zichtbaar in het echt in plaats van online.

Dracoon was deze maand op 1 september aanwezig op de braderie in Zaltbommel. Het was even spannend want het was voor eens de eerste keer dat we op een braderij stonden. Maar wat hebben we genoten van iedereen die een kijkje kwam nemen bij onze stand.

In de toekomst zal Dracoon vaker te zien zijn op verschillende beurzen, markten en braderieën. Hou onze sociaal media kanalen in de gaten voor updates!

Nieuwe klanten

We hebben verschillende nieuwe mensen leren kennen waaronder fanatieke verzamelaars die we later in de maand opnieuw hebben mogen ontmoeten.  Daarnaast hebben we ook weer veel Pokemon fans blij mogen maken met onze producten. Wat een leuke reacties hebben we gekregen op onze kraam. Nogmaals super bedankt hiervoor. Dit doet ons goed om te horen. Al met al een geslaagde dag die we zeker nog een keer gaan herhalen. 

Braderie Zaltbommel

Braderie Zaltbommel

De braderie in Zaltbommel is een groot begrip in de Bommelerwaard.  Met een bezoekersaantal van ruim 30.000 bezoekers is het een braderij die zeker de moeite waard is om een keer te bezoeken. 

Er zijn veel verschillende kramen te vinden voor jong en oud. Ook voor mensen met een klein budget zijn er leuke dingen te vinden.

Aankomend jaar zullen wij weer proberen om een plek te krijgen op de braderie. We hopen jullie dus volgend jaar weer te zijn bij onze kraam!

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.