De beste Pokémon verzamelmap op de markt in 2022

Pokémon kaarten verzamelen, ruilen en opbergen: kinderen vinden het fantastisch en doen dit dagelijks met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om de Pokémon kaarten netjes te houden heb je een degelijke Pokémon verzamelmap nodig, welke van goede kwaliteit is. De verzamelmap gaat overal mee naartoe en moet tegen een stootje kunnen. Bekijk hier de beste verzamelmappen!

Wat is een pokémon verzamelmap?

In een Pokémon verzamelmap kan jij al je Pokémon kaarten bijeenhouden. Er zijn verzamelmappen van verschillende Pokémon series waaronder Pokémon GO, Lost Origin en Vivid Voltage, maar ook verzamelmappen met je favoriete Pokémon, zoals Pikachu of Mewtwo! 

Sommige kaarten zijn enorm veel geld waard, terwijl andere kaarten misschien een lagere waarde hebben. Hoe dan ook: Pokémon kaarten kunnen snel beschadigen wanneer je deze dagelijks meeneemt naar school of naar ruildagen en dat is zonde.

Om de Pokémon kaarten netjes te houden, is het handig om de kaarten te bewaren in een speciale Pokémon verzamelmap. Je kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende Pokémon kaarten map, van allerlei formaten. Je kunt kiezen voor een A4 formaat, maar ook de mini portfolio is een populaire verzamelmap. Welke Pokémon verzamelmap is dan de beste? Wij hebben een lijst samengesteld met de beste, mooiste en meest populaire Pokémon verzamelmappen!

De top 5 Pokémon kaarten map 2022

De beste Pokémon verzamelmap op de markt in 2022 is volgens onze mening de Ultra PRO Zippered 12-Pocket Pro-Binder Pikachu.

Ultra PRO Zippered 12-Pocket Pro-Binder Pikachu Pokémon verzamelmap

1. Ultra PRO Zippered 12-Pocket Pro-Binder Pikachu

Voor de leken onder ons: Pikachu is een ontzettend populaire Pokémon van Ash. In iedere aflevering kom je hem tegen en samen met Ash beleeft hij allerlei spannende avonturen. Je kunt heel veel Pikachu-producten vinden en je kunt dan ook wel stellen dat Pikachu de meest populaire Pokémon is.

De Pokémon verzamelmap met Pikachu erop wordt vaak verkocht en krijgt erg positieve reviews. Op elke pagina kun je 12 Pokémon kaarten kwijt en in totaal kun je 480 kaarten bewaren in deze verzamelmap. Deze verzamelmap heeft een A4 formaat, zodat je hem ook gemakkelijk kunt opbergen.

2. Ultra PRO Zippered 9-Pocket Pro-Binder Mewtwo

Mewtwo is een legendarische Pokémon die in verschillende films en ook eens in de televisieserie voorkomt. Hij werd gezien als de krachtigste van alle Pokémon en hij probeerde de wereld te veroveren uit wraak op de mensheid en de andere Pokémon.

De Pokémon verzamelmap met Mewtwo erop is erg populaire bij kinderen en krijgt daarom ook veel positieve reviews. Op elke pagina kun je 9 Pokémon kaarten kwijt en in totaal kun je 360 kaarten bewaren in deze verzamelmap. Deze verzamelmap heeft een A4 formaat, zodat je hem ook gemakkelijk kunt meenemen om bijvoorbeeld te ruilen op school. Hij is tevens ook verkrijgbaar met Pikachu op de voorkant.

Ultra PRO Zippered 9-Pocket Pro-Binder Mewtwo Pokémon verzamelmap
Brilliant Stars Ultra Pro 9-Pocket Pokémon verzamelmap

3. Brilliant Stars Ultra Pro 9-Pocket verzamelmap

Deze ultra pro 9-pocket portfolio is zeer geschikt voor de echte Pokémon verzamelaars onder ons. Door de stevige pockets waar de Pokémon kaarten ingaan zijn jou kaarten optimaal beschermd tegen krassen, deuken of kreuken.

Al met al een perfecte pokémon kaarten map voor de beginnende verzamelaar. Voor de echte pro verzamelaars adviseren wij om een Ultra pro binder aan te schaffen omdat deze nog steviger zijn en je kaarten nog beter beschermd. Hierin woorden je kaarten door middel van sideload ingevoerd waardoor de kans klein is dat je kaarten eruit vallen.

4. Ultra PRO Charmander Multomap 3 rings

Breng de hitte terug met de Charmander Pokémon verzamelmap a4 van Pokémon! In de Ultra PRO map kan je elke 3-rings pagina opbergen. Perfect voor het opslaan en organiseren van een grote hoeveelheid ruilkaarten maar ook het organiseren van schoolwerk of het opslaan van foto’s en andere herinneringen. De cover in embedment-stijl is gedrukt in volledige, levendige kleuren en is voorzien van Charmander!

4. Ultra PRO Charmander Multomap 3 rings Pokémon verzamelmap
Brilliant Stars Mini Portfolio Pokémon verzamelmap

5. Brilliant Stars Mini Pokémon kaarten map

Deze coole Pokémon TCG Sword & Shield: Brilliant Stars mini portfolio kan tot wel 60 Pokémonkaarten herbergen. De mini Pokémon verzamelmap is ook inclusief een booster pack van Brilliant stars.

Bewaar tot wel 60 van je nieuwste en meest favoriete Pokémonkaarten in deze mini portfolio. Elke portfolio is inclusief een booster uit de Pokémon TCG Sword & Shield: Brilliant Stars uitbreiding.

Tip voor Pokémon kaarten verzamelaars

Doe om je kaart eerst een budget sleeve van Ultra Pro hierdoor beschadigen je kaarten niet als je ze in en uit de map haalt. Doe de kaarten dan pas in de map voor extra bescherming. Ook deze sleeves hebben wij te koop in onze webshop voor een lage prijs. Neem je 10 pakjes dan krijg je ook nog eens extra korting. 

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.