Grand Archive TCG is de nieuwste anime style trading card game in 2023

Grand Archive TCG Werd een jaar geleden als game concept gerealiseerd en word ook sindsdien voortdurend getest en geüpdate. Hoewel het grootste deel van het spelontwerp al bevestigd door ze me 204 kaarten in Dawn of Ashes, gaan ze nog veel artworks produceren. Om deze taak te voltooien hebben ze meer dan 20 geweldige anime-artits verzameld uit onder andere Taiwan, Japan, Zuid-Korea en China! Het doel wat ze nastreven is om 25 kaarten per maand te kunnen ontwikkelen, wat meer dan genoeg zal zijn om de verwachtingen van deze campagne waar te maken.

Dawn of Ashes (Alter Edition)

Het Grand Archive roept zijn Champions op; de wereld van Cambria wordt bedreigd met de ondergang! Reis verder in Dawn of Ashes en ontdek een nieuwe wereld vol legendarische bondgenoten, mystieke spreuken, woeste beesten en verborgen geheimen.

Dawn of Ashes Alter Edition Booster Box

  • 12x Willekeurige kaarten per pack
  • 24x Boosterpacks per Dawn of Ashes Alter Edition Booster Box
  • 1x Booster Box Grand Archive TCG display artwork

€94,99

Dawn of Ashes Alter Edition Starter Deck Set

  • 1x Lorraine Starter Deck
  • 1x Rai Starter Deck
  • 1x Silvie Starter Deck

€47,50

Dawn of Ashes: Cambria

Dawn of Ashes, de inleidende set van Grand Archive TCG, verkent het middeleeuwse rijk van Cambria, geïnspireerd door de Arthuriaanse mythen. Dappere ridders, machtige tovenaars, achterbakse complotten en legendarische wezens zwerven door het land. Maar onder de oppervlakte broeit een sluw plan. Kunnen onze onverschrokken kampioenen de waarheid ontdekken en de wereld redden voordat het te laat is?

In Cambria’s tijd van vrede won een onbekende magiër snel het vertrouwen van edelen en ridders met haar scherpe geest en ogenschijnlijke politieke scherpzinnigheid. Enkele jaren na haar leiding wakkerde de hebzucht van deze edelen weer aan door de beloften van meer macht en rijkdom en begonnen zij facties te vormen tegen het Huis Pendragon, dat – vanuit het oogpunt van de edelen – het welzijn van horigen en bedienden voorrang durfde te geven boven de verdienstelijke aristocratie.

Het continent stortte zich in chaos toen er conflicten uitbraken en de slagvelden voortdurend begonnen te woeden met kreten van soldaten. Naburige koninkrijken, rijken en continenten werden na verloop van tijd ook getroffen door deze golf van waanzin. Cambrië zou in een grimmige nieuwe dageraad worden geslingerd met gore lucht en asgrauwe luchten, wachtend op redding.

GATCG heeft een clean anime trading card game design

Grand Archive TCG is de eerste anime TCG die zich richt op duidelijke kaarten, lage aantallen statussen en precieze regels.

Champions van The Grand Archive

In de gameplay van GATCG heb je 5 champions “The Grand Archive” hier onder kan je meer lezen over deze champions!

Allen Yumara

Allen heeft altijd van het gezelschap van dieren gehouden, misschien zelfs meer dan van zijn verwanten. Hij houdt ervan om wilde dieren een serenade te brengen met zijn muziek en vriendschap te sluiten met de inheemse dieren van elke wereld. Een ontdekkingsreiziger zonder bijzondere ambitie voor macht, hij heeft zich misschien per ongeluk te ver gewaagd…

Met zijn inspirerende muziek kan Allen de harten van alle dieren beroeren en ze aanzetten om voor hem te vechten als de tijd daar is. Laat je niet misleiden door zijn jonge gezicht; andere veel meer ervaren en ervaren temmers vrezen en bewonderen zijn vermogen om alle soorten wezens te laten gehoorzamen.

Lorraine Allard

Lorraine nam op jonge leeftijd het zwaard op om haar afgeslachte familie en dorp te wreken. Geboren in de Thuiswereld, zocht ze toelating tot het Grote Archief om een voorvechter voor gerechtigheid te worden en de schandelijke god die verantwoordelijk is voor haar ellende te ontmaskeren.

Als bekwaam leider leidt Lorraine haar medestrijders tegen het verborgen kwaad van Cambria. Te midden van de oorlogsvelden kan Lorraine zich afstemmen op de omringende geesten en hen om zegeningen en hulp vragen. Ze hanteert haar zwaard sierlijk en deugdzaam; kun jij dat ook?

Mordred Alazon

Toegewijd aan de studie van het zwaardvechten, streeft Mordred naar perfectie. Met elke geoefende zwaai verscherpt hij de precisie van zijn slagen en probeert hij boven zijn kameraden uit te steken. In Cambria kan hij eindelijk zijn ongeëvenaarde vaardigheid tonen.

Mordred laat niets aan het toeval over en slaat zijn vijanden neer met vloeiende uitvoering en gerichte efficiëntie – en misschien met een vleugje van zijn arrogante flair. Het momentum van zijn meedogenloze slagen overstemt elke kans op vergelding. Weinigen kunnen hun kalmte bewaren onder zijn zwaard.

Rai Kyouki

Altijd nieuwsgierig en hongerig naar kennis, had Rai altijd al talent. Het Grote Archief zag eindeloos potentieel in deze jonge magiër en traint hem nu tot kampioen. De tijd is nu voor hem gekomen om aan zijn eerste opdracht te beginnen: Cambria redden!

Rai maakt zijn spreuken zorgvuldig en precies op tijd. Hij bedwingt moeiteloos zijn vijanden terwijl hij de tijd afwacht om nieuwe magie te ontdekken en te absorberen. Terwijl Rai zijn arsenaal aan krachtige spreuken opbouwt, komt hij steeds dichter bij het bereiken van de top van alle magie!

Rai Kyouki

Zander Forare

Trouw aan zijn beroep is Zander afstandelijk en ongrijpbaar, maar hij aarzelt nooit om zijn kameraden te helpen. Van jongs af aan heeft hij de geheimen van de moord geleerd. Na verloop van tijd heeft hij deze kunst omgevormd tot zijn eigen gereedschap om degenen waar hij om geeft te beschermen. Door zorgvuldige planning en voorbereiding kan Zander zijn vijanden altijd een stap voor blijven. In confrontatie met de moeilijkste vijanden, kan hij gewoon uit hun zicht verdwijnen. Pas op voor zijn messen die schitteren in de schaduw.

Grand Archive TCG Beginnersgids

Een goede manier om het leren te versnellen is het bekijken van deze 6 minuten durende introductievideo.

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.