Vier de release van Obsidian Flames met ons!

Obsidian Flames Booster Box battle

Beste Pokemon Strijders,

Ben je klaar voor een onvergetelijke strijd in het rijk van Obsidian Flames? We nodigen je uit om deel te nemen aan een epische Booster Box Battle, waarin spanning, en geluk samenkomen voor een ongeëvenaarde Pokémon Obsidian Flames ervaring! 

Datum: Zaterdag 12 Augustus 2023

Locatie: Hoogsdenhof 30 in Zaltbommel (indien veel deelnemers kan de locatie nog veranderen)

Tijd: 13:00

Wat te verwachten:

  1. Booster Box Battle: Elke deelnemer krijgt een gloednieuwe Booster Box van Obsidian Flames. Deze booster box is en blijft van jou met alles erop en eraan.

  2. De gene met de meeste punten wint! De gene die de meeste punten heeft wint de hoofdprijs! De punten van de laatste twee kaarten van elke pack worden bij elkaar opgeteld. De gene met de meeste punten wint! Trainer kaarten worden gezien als 0 punten.

  3. Prijsuitreiking: Een booster box van Obsidian Flames. Meer prijzen zullen aanwezig zijn afhankelijk van het aantal spelers.

  4. Hapje en een Drankje: Wij regelen tijdens de battle een hapje en een drankje. Je hoeft dus niks mee te nemen.

  5. Community en Vriendschap: Onze community kent veel mensen. Maak nieuwe vrienden en bouw samen een hechte Pokemon community. Ontmoet gelijkgestemde verzamelaars en deel verhalen over je meest legendarische kaarten.

  6. Prijzen deelname: De prijs om deel te nemen bedraagt 145,-. Hier zit een booster box van Obsidian Flames bij een hapje en een drankje en natuurlijk de gezelligheid van onze community.

 

Hoe deel te nemen:

Meld je aan voor de Booster Box Battle van Obsidian Flames door een e-mail te sturen naar [email protected] 

Vier de release van Obsidian Flames met ons!
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.