Boosterboxen

De Pokemon booster boxen bevatten 36 boosterpacks.
Wil je liever losse boosterpacks van een Pokémon series bestellen? Ga dan naar de categorie Pokemon Boosterpacks.

Prijs

Prijs - slider
Prijs - inputs

Voorraad

Voorraad

Categorieën

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Pokemon booster box

Bij de aanschaf van een Pokemon booster box zitten een aantal voordelen. De boxen bevatten namelijk 36 boosterpacks met ieder 10 pokemon kaarten. Door een booster box aan te schaffen heb je direct een goed begin van je verzameling voor een goede prijs.

Een pokemon booster box vergroot je kans op de beste kaarten uit een pokemon set te bemachtigen! Door de huidige hype van pokemon kaarten, zijn trading cards enorm gestegen qua waarde op de markt.

Dus als je niet achter het net wilt vissen kan je nu het beste kiezen voor pokemon booster boxen, om de beste Pokémon kaarten eruit te pullen!

In het verleden werden alleen de packs uit booster boxen verkocht in speelgoedwinkels, het was toen dus ook onmogelijk om een volledig gesealde booster box te kopen.

Gelukkig kan je nu bij Dracoon wel volledig gesealde booster boxen kopen. Wij verkopen namelijk volledig authentieke en gesealde Pokémon producten die worden geleverd vanuit officiële Pokémon distribiteurs!

Wil jij Pokemon kaarten kopen en heb je interesse in Pokémon Booster Boxen? Bekijk snel ons volledige assortiment en vind de pokemon box die bij jou past!

 

Wat zit er in een Pokemon Booster Box?

  • 36x Pokémon boosterpacks
  • 10x Pokémon kaarten per booster pack
  • 36x Codekaarten (Online Trading Card Game) per boosterpack 1 code

De code kaarten kan je gebruiken voor de online game van Pokémon. Met elke code kaart kan jij online nog één gratis boosterpack openen. Hierdoor kan je dus eigenlijk dubbel plezier halen uit één boosterpack!

 

Wat kost een pokemon booster box?

De exacte kosten van een Pokemon booster box kunnen enorm verschillen tussen bepaalde Pokémon series. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort pokemon box die je wilt aanschaffen. Een pokemon booster box van een set die niet meer gemaakt zal worden heeft uiteraard een hogere prijs dan een pokemon set die net op de markt is. De gemiddelde prijs van een  booster box van een nieuwe Pokémon set ligt rond de € 150,00. Als je dit zou omrekenen naar één boosterpack kom je uit op ongeveer €4,00 per booster pack. Bij de nieuwe pokemon boxen is het vaak mogelijk om een pre-order te plaatsen voor een goedkopere prijs.

 

Waar je op moet letten bij een booster box

Pokémon is een zeer populaire hobby geworden afgelopen jaren en hierdoor trekt het jammer genoeg ook de aandacht van mensen die misbruik van deze situatie willen maken… Er komen namelijk steeds meer namaak producten op de markt terecht en de kwaliteit van deze namaak producten worden ook steeds beter. Daarom is het dus verstandig om alleen Pokémon producten te kopen bij een erkende pokemonwinkel. Hier willen we je drie handige tips meegeven waar je op moet letten als je een Pokémon booster box wilt kopen;

De verpakking van een booster box

Aan de hand van de verpakking kan je al veel aflezen daarom is het belangrijk dat op de plastic seal het logo van Pokémon zichtbaar aanwezig is. Het Pokémon logo bestaat uit een witte Pokemonball met daaronder de tekst Pokémon in het wit. Veel namaak producten hebben ook geen trademark logo recht boven de letter “N”. Hier hoort namelijk een trademark teken te staan “®”.

 

De boosterpacks volgorde

Tevens is het ook mogelijk om de boosterpacks te bekijken via de zijkant van een boosterbox. Als je naar de boosterpacks kijkt is het behoorlijk belangrijk dat je de zijkant van de boosterpakcs ziet en niet de voorkant ziet van een booster pack. Als je de voorkant van een booster pack ziet i.p.v. de zijkant kan je er 100% vanuit gaan dat het gaat om een fake booster box.

 

Het gewicht van de boosterbox

Het gewicht van een pokémon booster box kan heel erg verschillen per uitgebrachte serie. In mijn voorbeeld gebruik ik even een boosterbox van een van de huidige Sword & Shield serie SWSH. Op dit moment is het gemiddelde gewicht van een booster pack is ongeveer rond de 22.30 gram. In een Pokémon boosterbox van bijvoorbeeld Astral Radiance SWSH10 zitten 36 booster packs. Als je dit allemaal bij elkaar gaat optellen kom je uit op een totaal gewicht van: 802.80 gram. Maar houdt er wel rekening mee dat het gewicht van de originele verpakking nog niet meegenomen in deze berekening. Wanneer je pokemon box een totaal gewicht betreft wat enigszins in de richting komt dan is de kans zeer groot dat je gelukkig een legitieme booster box bezit!