McDonalds Pokemon kaarten set 2022

De McDonalds Pokémon 2022 set.

De Pokémon McDonalds kaarten set 2022 is alweer onderweg. Deze zal later dit jaar op 9 september uit gaan komen in Amerika. Maar wat zit er nou eigenlijk allemaal in deze set? En hoe kan ik aan de Mac Donalds Pokémon kaarten komen? Wat zit er allemaal nog meer bij of zijn de kaarten het enige wat je krijgt bij deze set? We leggen je het allemaal uit in deze blog.

Wat zit er allemaal in de McDonalds Pokemon set van 2022?

De McDonalds Pokémon 2022 set brengt dit jaar helaas niet veel bijzonders. Het zijn voornamelijk kaarten die afkomstig zijn van voorgaande sets. Deze enige wat bijzondere kaart is de Pikachu McDonalds waar veel mensen fan van zijn. In totaal kent de set 15 kaarten zoals hierboven is afgebeeld. Het enige verschil met de originele kaarten is de nummering. Voor de rest zijn de kaarten identiek aan de sets waarvan de kaarten afkomstig zijn.

De volgende kaarten vind je terug in de set van McDonalds Pokémon:

 1. Ledyba
 2. Rowlet
 3. Gossifleur
 4. Growlithe
 5. Victini
 6. Lapras
 7. Pikachu
 8. Chinchou
 9. Flaaffy
 10. Tynamo
 11. Cutiefly
 12. Bewear
 13. Pangoro
 14. Drampa
 15. Smeargle
McDonalds Pokemon

Hoe kom ik aan de McDonalds Pokémon kaarten in 2022?

De MacDonalds Pokemon 2022 kaarten set zijn te koop bij de McDonalds filialen en je krijgt ze gratis alles speeltje bij je McDonalds Pokemon Happymeal. Waarschijnlijk kan je de speeltjes net zoals normaal ook los kopen voor 1,75 per stuk. Echter door de run van vorig jaar op deze Pokémon kaarten, kan het zijn dat McDondalds zijn beleid heeft aangepast. Wil je de de MacDonalds Pokemon cards kopen? Bel dan naar een filiaal in jou buurt om ze te bestellen. Zo voorkom je teleurstellingen als je daar binnen staat en jete horen krijgt dat de McDonalds Pokémon cards uitverkocht zijn…

McDonalds Pokemon Happy Meal

Let op! Op de afbeelding hierboven zijn de Amerikaanse Happy meal speeltjes te zien. Waarschijnlijk zullen ongeveer dezelfde sets ook op de Europese markt gaan verschijnen.

Wat zit er allemaal nog meer bij de McDonalds Pokemon 2022 set?

Elke McDonalds Pokemon Happy Meal wordt geleverd met een pakket van 4 Pokemon kaarten, een TCG-munt en een “Match Battle” spinnerspeelgoed. De munten en het speelgoed bevatten Pikachu McDonalds, Growlithe, Smeargle, Victini, Rowlet en Gossifleur. Het speelgoed verandert elke week.

Nog meer nieuws over de Pokémon McDonalds 2022 set!

Er is meer nieuws naar buiten gekomen over de nieuwe Mcdonalds set van Pokémon. Deze is nu al in de United Kingdom  gesignaleerd. In iedere booster pack is een zogenaade holo kaart te vinden en 3 non-holo versie kaarten. 6 van de 15 kaarten zullen een “confetti” holo gaan bevatten. Het gaat om de volgende Pokémons die deze speciale Holo versie zullen gaan krijgen:

Rowlet, Gossifleur, Growlithe, Victini, Pikachu, and Smeargle.

Hoe ziet de verpakking van de set eruit?

Pokemon en McDonalds hebben weer hun uiterste best gedaan om met mooie arts op de verpakking te komen. Hiernaast zie je wat je kan verwachten als je een happymeal hebt gekocht en je verassing uitpakt. 

In de envelop zitten onder andere een munt, een spinner en een uitleg over het Match Battle spel.

 

Hoe werkt het McDonalds Pokémon Match Battle spel?

Als je het spel gaat spelen vergelijk je de statistieken die op het kaartje van de andere speler staan. Door de munt te gooien bepaal je of je voor een hogere of lagere waarde gaat. Daarna draai je de tol. Het icoontje waar de munt op valt, is de waarde op de Pokemon kaart die je gaat vergelijken. Dus als je munt op het icoontje van de weegschaal gooit, vergelijken jij en je vriend welke kaart uit jullie pakjes het laagste gewicht heeft. Wie de lichtste Pokemon heeft wint (zoals Tynamo).

Zoals eerder gepost, zullen de munten en speelgoed elke week roteren. Ze zullen Pikachu, Growlithe, Smeargle, Victini, Rowlet en Gossifleur bevatten.

Pokémon Match Battle spel
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.