Disney Lorcana Set 2 “Rise of the Floodborn” – Nieuwe Kaarten, Producten + Disney 100 Collector’s Edition Set

Disney Lorcana's tweede set heeft officieel een naam: Rise of the Floodborn

Deze set zal dieper ingaan op de lore en hoe de Floodborn-personages zijn gecreëerd. We hebben 13 nieuwe kaarten (plus enkele gelekte) en een hele reeks nieuwe producten om te laten zien!

Daarnaast is er een nieuwe Disney 100 Collector’s Edition met exclusieve alternatieve kunst en kaarten zonder rand. Het belooft het meest verzamelbare item te worden van het eerste jaar van Disney Lorcana. Lees verder voor de prijs, beschikbaarheid voor pre-order, releasedatum, verwachte kaarten en nog veel meer.

Wanneer is de Release datum van De Lorcana Rise Of The Floodborn set?

Releasedatum en Details van Lorcana Set 2 “Rise of the Floodborn”

Rise of the Floodborn wordt uitgebracht bij lokale spellenwinkels en Disney-parken op vrijdag 17 november. Grote winkels en shopDisney krijgen Lorcana pas twee weken later, op vrijdag 1 december. De set zal minstens 204 nieuwe kaarten bevatten met geheel nieuwe kunst.

Welke producten komen er van de Lorcana Rise Of The Floodblood set?

Producten van Lorcana Set 2

De producten van Rise of the Floodborn zullen een boosterbox, verpakte en onverpakte boosterpacks, een Illumineer’s Trove, twee Starter Decks en twee stijlen voor speelmatten, deckboxen en decksleeves omvatten. In plaats van de Gift Set is er iets heel cools – lees verder.

 

Hoeveel packs zitten er in een Disney Lorcana booster box?

Rise of the Floodborn Booster Box + Packs

De boosterbox wordt geleverd met 24 onverpakte packs en heeft dezelfde grootte als set 1, met een nieuw ontwerp. Het toont Raya, de Queen of Hearts, the Beast, Merlin en Tiana. De prijs van een pack is $5,99 in de VS, of $143,76 voor de doos (hoewel ze technisch gezien geen adviesprijs hebben).

Hopelijk wordt de verzegeling en het ontwerp gecorrigeerd om de gebreken van de eerste set te verbeteren. Helaas is het tamelijk eenvoudig om een boosterbox van The First Chapter te openen en packs eruit te halen. We zullen binnenkort een volledig artikel schrijven over hoe je kunt controleren of je boosterbox niet is gemanipuleerd.

Rise of the Floodborn Booster Packs

Er zijn drie ontwerpen voor de boosterpacks met Raya, de Queen of Hearts en the Beast erop. Elk boosterpack bevat 12 kaarten en waarschijnlijk nog een willekeurige kunstkaart uit een nieuwe set. We denken dat de nieuwe kunstkaart dezelfde zal zijn als de Raya aan de voorkant van de trove/boosterbox, net als Mickey Mouse – Brave Little Tailor uit de eerste set.

Wat wit er allemaal in de nieuwe Disney Lorcana Trove?

Rise of the Floodborn Illumineer’s Trove

De Trove voor Lorcana set 2 lijkt qua grootte en inhoud op de eerste. Het is opnieuw een geweldige manier om een behoorlijk aantal packs te krijgen, met een mooie doos om je decks en reserves op te bergen en te sorteren. De adviesprijs voor de Trove is $49,99.

Het bevat:

– Een opbergdoos (De Trove zelf)

– 2 deckboxen – Waarschijnlijk eenvoudige kartonnen doosjes zoals bij The First Chapter

– 8 Booster Packs

– 15 Spelmarkers

– Een Spelershandleiding

De Spelershandleiding die bij de Trove wordt geleverd (als deze vergelijkbaar is met de eerste) zal een overzicht van de lore hebben, enkele gemarkeerde kaarten, enkele strategieën en vervolgens enkele coole combo’s.

Het zal ook een verzamellijst hebben van elke kaart, met een vakje om aan te vinken of je de standaard, folie of een andere versie hebt (voor betoverde of promotieversies). Erg handig.

Welke starterdecks zijn er van de Disney Lorcana Rise Of The Floodborn set?

Rise of the Floodborn Starter Decks

Er zijn slechts twee starterdecks in het assortiment van Rise of the Floodborn. Beide zijn combinaties van twee inktkleuren die niet in de starters van The First Chapter voorkwamen. Ze zullen 60 kaarten hebben – waarvan er twee folie zijn – met een boosterpack uit de nieuwe set, plus snelstartregels en tokens.

Het Amber- en Saffierdeck bevat The Queen – Commanding Presence en Gaston – Intellectual Powerhouse als de folies. De Amethist-deckfolies zijn Merlin – Shapeshifter en Tiana – Celebrating Princess. De adviesprijs voor de starterdecks is $16,99.

Welke accessoires zijn er van de Disney Lorcana Rise Of The Floodborn set?

Accessoires voor Lorcana Set 2 – Speelmatten, Deckboxen, Sleeves

Lorcana’s release van Rise of the Floodborn wordt

 

 geleverd met een aantal coole accessoires, vergelijkbaar met wat we hadden bij The First Chapter. Er zijn tot nu toe geen kaartportfolio’s aangekondigd.

 

Twee speelmatten – $19,99 adviesprijs – Winnie The Pooh – Hunny Wizard + kunst van een onbekende Beast-kaart (meer hieronder)

Twee deckboxen – $5,99 adviesprijs – Mulan en Sisu – Beide onbekend

Twee sets kaarthoezen – $9,99 adviesprijs – Mulan en Sisu – Hetzelfde als de deckboxen

 

Er is geen nieuws over Rise of the Floodborn-pins of een Lorcana League-set 2/tweede seizoenskit.

Disney Lorcana Disney 100 Collector's Edition

Waar zit de Disney Collector`s edition in?

Disney Lorcana: Disney 100 Collector’s Edition

De Gift Set voor set 2 zal een speciale editie zijn met de naam Disney Lorcana: Disney 100 Collector’s Edition. Het heeft een adviesprijs van $49,99, aanzienlijk meer dan de vorige Gift Set, die $29,99 was in de VS.

Uit de bewoording op de officiële website lijkt het erop dat de Disney100-set misschien pas vanaf 1 december beschikbaar zal zijn, niet bij de lancering in lokale spellenwinkels op 17 november. We zullen dit bevestigen.

Het bevat zes exclusieve foliekaarten die zijn genomen uit zowel The First Chapter als Rise of the Floodborn. Elk heeft alternatieve kunst gemaakt door kunstenaars van Walt Disney Animation Studios, met een volledig ontwerp zonder rand en de handtekening van de kunstenaar in de kaartkunst.

– Mickey Mouse – Friendly Face – Een nieuwe kaart uit Rise of the Floodborn met kunst van Mark Henn

– Elsa – Gloves Off – Een nieuwe kaart uit Rise of the Floodborn met kunst van Brittney Lee

– Genie – Powers Unleashed – Een alternatieve kunst uit The First Chapter met kunst van Eric Goldberg

– Stitch – Abonimation – Een alternatieve kunst uit The First Chapter met kunst van Alex Kupershmidt

Maleficent – Uninvited – Een alternatieve kunst uit The First Chapter met kunst van Lorelay Bové

– Maui – Demigod – Een alternatieve kunst uit The First Chapter met kunst van Bill Schwab

Disney-Lorcana-Disney-100-Collectors-Edition-Disney100-kaarten

Zijn de kaarten van de Disney100 Collector's Edition betoverd (Enchanted)?

Ze lijken bijna precies op betoverde kaarten, behalve dat de onderste rand niet zwart is, maar regenboogkleurig. Het nummering is ook niet hoger dan die van de normale sets (zoals bij betoverde kaarten), dus het zijn promo-kaarten en geen betoverde kaarten.

 

De kaarten hebben promotienummers 18 tot 23 van Promo Set 1 (P1). We hebben promokaarten gehad van 1 tot 12. De laatste was Goofy Musketeer van gamescom 2023. Dat betekent dat we binnenkort minstens nog vijf promo-kaarten kunnen verwachten.

 

Het wordt geleverd met alle zes kaarten (niet willekeurig), plus vier boosterpacks van Rise of the Floodborn. Deze versies van de kaarten zijn exclusief voor de Collection Set en kunnen niet uit de gewone boosterpakketten van Rise of the Floodborn of andere producten worden gehaald.

 

Het is een vergelijkbare opstelling en doos als de Gift Set van The First Chapter, maar zonder tokens. Deze opstelling met meer kaarten en geen speeltokens lijkt beter geschikt voor verzamelaars en als een mooi cadeau om toe te voegen voor mensen die packs of decks kopen.

 

Zoals bij alle betoverde kaarten tot nu toe, zullen de vier kaarten die uit RotB komen beschikbaar zijn in de hoofdset in standaard- of folieversies in normale boosterpakketten.

Wanneer en hoe Disney Lorcana: Rise of the Floodborn + Disney 100 Collector's Edition te bestellen?

Wanneer en hoe Disney Lorcana: Rise of the Floodborn + Disney100 Collector’s Edition te bestellen

We verwachten dat Rise of the Floodborn waarschijnlijk meer producten en packs beschikbaar zal hebben dan The First Chapter, maar we verwachten nog steeds wijdverbreide moeilijkheden om kaarten te krijgen. Het is zeer waarschijnlijk dat er ook golven van producten zullen zijn in de eerste week.

Zoals altijd raden we aan om de volledige prijs voor de kaarten te betalen bij je lokale winkel of officiële Disney-parkwinkel, en niet te kopen van secundaire markten voor overdreven prijzen. De prijs van kaarten voor de eerste set zijn sindsdien gestabiliseerd en zouden beschikbaar moeten zijn voor de adviesprijs.

Dit is de eerste aankondiging van nieuwe kaarten en producten voor Disney Lorcana: Rise of the Floodborn en de Disney100 Collector’s Edition Gift Set. We hebben binnenkort meer details en analyses van alle nieuwe kaarten, inclusief de complete database van kaarten en kunst, gecategoriseerd op inkt, franchise en kleur.

We hebben nog veel meer informatie in petto voor Disney Lorcana-set 2, dus houd je ogen open voor meer aankondigingen. We zullen dit artikel bijwerken naarmate we meer informatie krijgen. Volg ons vooral via onze social media kanalen en sla deze blog op als favorite. 

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.