Pokémon TCG Online: Volledige gids voor het spelen van online Pokemon 2022

Online pokemon is tegenwoordig helemaal trending maar Pokemon Trading Card Game is een ruilkaartspel dat in 1996 werd uitgebracht door Nintendo. Het doel van het spel is om alle kaarten in de set te verzamelen en de beste speler te worden. Om de beste te zijn, moeten spelers strategisch spelen en kaarten verzamelen die krachtig, zeldzaam en waar veel vraag naar is. Pokemon Trading Card Game Online is een competitief spel dat op internet wordt gespeeld. Het is gemaakt door Nintendo en gedistribueerd door The Pokémon Company. Pokemon Trading Card Game Online stelt spelers in staat om online tegen andere spelers te vechten. Het stelt spelers ook in staat om met elkaar kaarten te ruilen.

Wat is Pokemon Trading Card Game Online?

De Pokemon Trading Card Game Online is een spel waarin spelers tegen elkaar strijden om kaarten te winnen en de kampioen te worden. Het originele spel bestaat uit twee verschillende spellen, de Pokemon Trading Card Game en de Pokemon TCG Online. Dit artikel gaat over het Pokemon TCG Online. Het Pokemon Trading Card Game is een verzamelkaartspel waarbij spelers kaarten verzamelen en ermee vechten. Spelers beginnen met een stapel van 40 kaarten en gebruiken deze kaarten om tegen elkaar te vechten om kaarten te winnen en kampioen te worden. De Pokemon TCG Online is een digitaal spel dat online wordt gespeeld. De game is vergelijkbaar met het fysieke spel, maar spelers spelen online tegen elkaar.

Online Pokemon account

Hoe speel je online Pokemon?

Er zijn veel manieren om Pokemon online te spelen. De meest gebruikelijke manier is echter om een Pokemon-kaart voor het spel te gebruiken. Er zijn veel Pokemon-kaartspellen beschikbaar in de TCG-categorie. Enkele van de meest populaire spellen zijn de Pokemon Trading Card Game Online, Pokemon TCG Online en de Pokemon Card Game Online. De Pokemon Trading Card Game Online en de Pokemon TCG Online zijn vergelijkbaar, maar de Pokemon TCG Online gaat iets dieper in. De Pokemon Card Game Online is een eenvoudigere versie van de Pokemon TCG Online, en het is een geweldige manier om het spel te spelen.

Pokémon Trainer Club-account

Je kan als een gast zonder Pokémon Trainer Club-account spelen. Als je echter een account hebt, kan je winst en verlies bijhouden, tegen vrienden spelen, een eigen avatar maken, en nog veel meer. Een Pokémon Trainer Club-account biedt ook voordelen op andere Pokémon-websites zoals Pokemon.com/nl.

Je kan op zich op elk gewenst moment gratis voor de Pokémon Trainer Club aanmelden op Pokemon.com. Wilt je kind een account aanmaken dan kan je beter zelf een account aanmaken om het account van uw kind te kunnen beheren vooral als hij of zij jonger is dan een bepaalde leeftijd.

Hoe installeer ik Pokémon TCG online?

De volgende pagina bevat het installatieprogramma “pokemon TCG online downloaden” voor de gameclient van Pokémon TCG Online. Dit kan na installatie van de game worden verwijderd. De ingebouwde patcher van de gameclient zoekt automatisch naar updates zodra de game wordt gestart. Deze updates bevatten normaal gesproken nieuwe inhoud en oplossingen voor kleine problemen.

Online Pokémon toernooien

Online Pokémon toernooien zijn spannende eliminatietoernooien met 8 enkelspelers waarin coole beloningen te verdienen zijn. Je kunt spelen met diverse deck indelingen, zodat je de kans hebt om te vechten zoals je maar wilt. Iedereen die in een toernooi vecht, verdient beloningen, op welke plaats hij of zij ook eindigt in het toernooi!

Pokémon gevechten

Spelers hebben rechtstreeks toegang tot toernooien via de Pokémon TCG Online-app. De desktop-, iPad- en Android-versies van de app ondersteunen toernooien. Wanneer je een internetverbinding hebt, kun je dus altijd en overal de strijd aangaan.

Een toernooi begint niet op een bepaalde datum en tijd, maar zodra 8 personen zich aangemeld hebben om te spelen. Wanneer een toernooi van start gaat, komt er een nieuwe wachtlijst. Dit betekent dat er steeds nieuwe toernooien beginnen met online pokemon. Je kunt dus op elk gewenst moment in nieuwe evenementen gaan spelen!

Online Pokémon beloningen

Tot de beloningen voor de beste spelers behoren digitale spelitems, zoals booster packs, Trainer-tokens en schatkisten. Beloningen verschillen per evenement. Check dus het informatiebord van het toernooi voordat je je aanmeldt!

Voor deelname aan elk toernooi zijn eventtickets vereist. Eventtickets kunnen verdiend worden via de dagelijkse bonus, via wedstrijden in de Versus-modus of via een willekeurige beloning na afloop van de toernooiwedstrijden.

Pokemon TCG online toernooi vormen

Er zijn toernooien voor drie verschillende deck indelingen: Standaard, Uitgebreid en Themadeck. Voor de eerste twee indelingen gelden dezelfde regels voor het samenstellen van een deck als bij live Play! Pokémon evenementen. Bij Themadeck moeten spelers met een vooraf samengesteld themadeck spelen.

  • Standaard: voor het samenstellen van decks gelden dezelfde regels als bij de huidige Standaard-speelvorm van Play! Pokémon. Deze omvat doorgaans uitbreidingen die de afgelopen twee jaar uitgebracht zijn.

  • Uitgebreid: decks kunnen kaarten bevatten uit de uitbreiding Black & White of later.

  • Themadeck: spelers kunnen alleen vooraf samengestelde themadecks gebruiken.

Wat is een Pokemon TCG online code?

Wat is een Pokemon TCG Online-code? Een Pokemon TCG Online Code is een speciale code die je kunt gebruiken om Pokemon TCG online te spelen met behulp van het Pokemon Trading Card Game Online (TCGO) platform. Deze codes worden meestal uitgereikt als prijs of onderscheiding. U kunt ook een code gebruiken om een nieuw account op TCGO te activeren. De beste manier om een Pokemon TCG Online Code te krijgen, is door online pokemon packs te kopen of “normale” pokemon trading card game packs te kopen. Je kunt ook een code kopen van een gerenommeerde website.

Codes verzilveren

Spelers kunnen hun online verzameling uitbreiden door codekaarten in te wisselen die in speciaal gemarkeerde Pokémon TCG booster packs en themadecks te vinden zijn. Spelers kunnen ook trainerfiches verdienen in Pokémon TCG Online. Je kunt ze inwisselen voor extra digitale kaarten, decks en speciale voorwerpen. Bouw nieuwe decks met de kaarten die je hebt ingewisseld en breid je Pokémon TCG Online-beleving uit! 

https://youtu.be/iqjtGumrB28

Conclusie

Kortom, Pokemon is een leuk en vermakelijk kaartspel dat je moet proberen. Het is een spel dat gemakkelijk te leren en moeilijk te beheersen is. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe game om uit te proberen, dan is dit een uitstekende optie. Het is een spel waar je nooit genoeg van zult krijgen en die je zeker urenlang zal vermaken.

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.