NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol
NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Nieuws

De Geschiedenis van Funko POP!

De Geschiedenis van Funko POP!

Funko Inc., opgericht in 1998 door Mike Becker, is een Amerikaans speelgoedbedrijf dat vinylfiguren en andere popcultuur gerelateerde producten onder licentie produceert.

Hoe speel je het kaartspel Pokémon?

Ja, Pokémon is een zeer populaire franchise en het kaartspel is een van de meest bekende manieren om deze te spelen. In het Pokémon kaartspel, spelen twee spelers tegen elkaar met een deck van 60 kaarten dat ze zelf hebben samengesteld. Elk deck bevat Pokémon kaarten, die de monsters vertegenwoordigen die een speler gebruikt om de tegenstander aan te vallen, en Trainer kaarten, die speciale aanvallen, items of andere effecten kunnen hebben.
Pokémon Crown Zenith is de 12.5

Pokémon Crown Zenith is de 12.5 set van de Sword And Shield serie en de eerste set van 2023.

Pokémon Crown Zenith is de 12.5 set van de Sword And Shield serie en de eerste set van 2023. De nieuwste Pokémon set komt op 20 Januari 2023 uit. De set belooft een hoop veel mooie nieuwe Pokémon kaarten dus er zullen een hoop vragen zijn. Welke kaarten zitten er in de Crown Zenith set? Hoeveel kaarten zitten er in de Pokémon Crown Zeneth serie? Welke producten bied Pokémon aan voor deze set? Meer informatie over de Pokémon Crown Zenith set lees je hier in deze blog.
Grand Archive TCG

Grand Archive TCG is de nieuwste anime style trading card game in 2023

Dawn of Ashes, de inleidende set van Grand Archive TCG, verkent het middeleeuwse rijk van Cambria, geïnspireerd door de Arthuriaanse mythen. Dappere ridders, machtige tovenaars, achterbakse complotten en legendarische wezens zwerven door het land.

De beste Pokémon verzamelmap op de markt in 2022

Om de Pokémon kaarten netjes te houden heb je een degelijke Pokémon verzamelmap nodig, welke van goede kwaliteit is. De verzamelmap gaat overal mee naartoe en moet tegen een stootje kunnen. Bekijk hier de beste verzamelmappen!
lorcana disney trading card game

Disney komt in 2023 met Trading Card Game Lorcana

Een gezinsvriendelijk ruilkaartspel. De eerste sets worden verwacht in de tweede helft van 2023. Zal Disney naast de koning van de themaparken ook een grote speler worden in de wereld van TCG?
Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.