NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol
NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Nieuws

lorcana disney trading card game

Disney komt in 2023 met Trading Card Game Lorcana

Een gezinsvriendelijk ruilkaartspel. De eerste sets worden verwacht in de tweede helft van 2023. Zal Disney naast de koning van de themaparken ook een grote speler worden in de wereld van TCG?

Kerst en Sint Tip 2022

Ben jij een echt puzzel fanatiek die van een uitdagende puzzel houd? Dan is dit echt een puzzel om in huis te hebben. Momenteel hebben wij een aantal soorten puzzels in ons assortiment met ieder zijn eigen onderwerp en stijl.
Braderie Zaltbommel Dracoon

Dracoon stond op “De Braderie” in Zaltbommel

We hebben verschillende nieuwe mensen leren kennen waaronder fanatieke verzamelaars die we later in de maand opnieuw hebben mogen ontmoeten. Al met al een geslaagde dag die we zeker nog een keer gaan herhalen. 

Webwinkel keurmerk voor Dracoon bij Stichting Webwinkelkeur

Sinds 15-08-2022 is Dracoon door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Dracoon voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.
Ultra Premium Collectie Box

Ultra Premium Collection Box Charizard 2022

De Ultra Premium Collection Box 2022 komt eraan! Wij vertellen je er meer over in deze blog dus klik snel en lees het laatste nieuws over deze fantastische box die in Oktober uit gaat komen
Online Pokemon

Pokémon TCG Online: Volledige gids voor het spelen van online Pokemon 2022

De Pokemon Trading Card Game Online is een spel waarin spelers tegen elkaar strijden om kaarten te winnen en de kampioen te worden.