Betreed Altered TCG, de nieuwe betoverende TCG wereld in 2024

Altered Logo

Welkom in de nieuwe betoverende wereld van Altered TCG

Stap binnen in de kleurrijke en betoverende wereld van het nieuwste Trading Card Game (TCG), genaamd “Altered TCG” ontworpen door Régis Bonnessée, de creatieve geest achter succesvolle spellen zoals Dixit, Mysterium en Diceforge. Deze innovatieve toevoeging aan de TCG-wereld brengt een frisse wind met zich mee, gericht op ontdekking, optimisme en positieve energie.

In Altered TCG draait alles om het samenvoegen van je karakter en compagnon aan weerszijden van de “Adventure Track” – een van de vele vernieuwende benaderingen die het spel biedt. Het spel belooft een boeiende ervaring waarbij de focus ligt op plezier, strategie en de opbouw van een positieve speelomgeving.

Altered TCG big divider
Altered TCG - Beyond the gates

De eerste release van Altered TCG zijn Boosters en Starterdecks

De introductie van Altered TCG omvat een 13-kaarten tellende booster in een display van 36 stuks, samen met 6 verschillende starterdecks. Gamegenic biedt ook volledige ondersteuning met een uitgebreide accessoirelijn voor Altered. De starterdecks brengen elk een held en zijn of haar compagnon in de schijnwerpers, wat een ideale kennismaking is met de diverse speelstijlen van Altered. Elk deck bestaat uit 44 kaarten, tokens, een papieren speelmat en de spelregels.

Om de valkuilen van de afgelopen 30 jaar in de TCG-markt aan te pakken, heeft het team achter Altered dit ambitieuze project ontwikkeld, gedreven door optimisme, vriendelijkheid, delen en een diepgaand verlangen naar moderniteit. Régis Bonnessée en zijn team van dertig enthousiastelingen in Parijs hebben deze positieve energie de afgelopen drie jaar omgezet in een unieke TCG-ervaring.

Moderne Trading Card Gameplay die snel, boeiend en strategisch is

Altered biedt moderne gameplay met beurten die minder dan een minuut duren, waardoor spelers een meeslepende ervaring beleven. De Reserve-kaarten brengen nieuwe effecten en keuzes, terwijl het mana-systeem stabiliteit en impactvolle beslissingen toevoegt. De overwinning wordt geclaimd aan het einde van een epische en strategische race.

 

Met unieke Altered TCG kaarten om je spel op te fleuren

Elke kaart in het spel is verkrijgbaar in maximaal drie verschillende zeldzaamheden, elk met aangepaste illustraties. Met unieke kaarten die elke 8 boosters verschijnen, kun je je tegenstanders verrassen met ongekende decks en je strategie aanpassen aan de kaarten in jouw collectie.

 

Een nieuwe wereld binnen handbereik door digitalisering en personalisatie

Scan binnen enkele seconden een volledige booster om de kaarten aan je digitale collectie toe te voegen. Ruil, koop of verkoop eenvoudig je kaarten online en bouw je decks op elk gewenst moment. Lokale evenementen zijn binnen handbereik met slechts één klik. Ontdek het verhaal van Altered via elke kaart in je collectie.

Altered TCG big divider

Print je Altered kaarten op aanvraag voor een persoonlijke touch

Print eenvoudig kaarten vanuit je digitale collectie, afgestemd op jouw wensen, en ontvang ze in de beschikbare taal van jouw keuze. Of je nu decks nodig hebt voor jezelf en je vrienden, folieafdrukken wilt maken of verloren kaarten wilt vervangen – Altered biedt een persoonlijke touch aan jouw TCG-ervaring.

Altered TCG bij dracoon.nl

De lore van Altered spelkaarten is een duik in een betoverende nieuwe wereld

Altered TCG neemt je mee naar een wereld waar eeuwen geleden onze realiteit botste met verhalen en dromen, bekend als de Confluence. Deze gebeurtenis veranderde de aarde ingrijpend, waardoor we wezens uit een andere wereld verwelkomden en samen een nieuwe beschaving opbouwden. Nu, in een tijd van vrede en welvaart, sturen zes facties hun helden op moedige expedities naar het onbekende, waar de Tumult, een overblijfsel van de oude Confluence, nog steeds alles muteert wat het tegenkomt.

Betreed de wereld van Altered, waar avontuur, strategie en positieve energie samenkomen. Wees gereed voor een TCG-ervaring als nooit tevoren!

De diepgaande wereld van Altered is verkenning en samenwerking

In Altered gaat het niet alleen om het verzamelen van kaarten en het bouwen van decks; het draait om de diepgaande verkenning van een wereld doordrenkt met mysterie en magie. Terwijl spelers zich een weg banen door het spel, ontdekken ze steeds meer van de intrigerende lore en achtergrondverhalen die de basis vormen van deze betoverende wereld.

De samenwerking tussen karakters en hun trouwe compagnons aan weerszijden van de Adventure Track weerspiegelt de diepgaande verbondenheid die de bewoners van deze wereld met elkaar delen. Het smeden van allianties en het opbouwen van strategische samenwerkingen vormt de sleutel tot succes in Altered, waarbij spelers leren om hun krachten te bundelen om de uitdagingen van het avontuurlijke landschap te overwinnen.

Altered tcg
altered tcg

Innovatie, creativiteit en een frisse blik op deze nieuwe TCG

Wat Altered onderscheidt van andere TCG’s is niet alleen de diepgaande thematiek en rijke lore, maar ook de constante stroom van innovatie en creativiteit die het spel voortstuwt. Van de moderne gameplay-mechanismen die de duur van een beurt verkorten tot de mogelijkheid om kaarten op aanvraag te printen, Altered omarmt een vooruitstrevende benadering die de grenzen van het genre verlegt.

Elke kaart, elk personage en elke stap in het spel is doordrenkt met een gevoel van avontuur en ontdekking. Spelers worden uitgenodigd om de wereld van Altered te verkennen met een open geest en een verlangen naar nieuwe ervaringen, waarbij ze worden beloond met een overvloed aan verrassingen en onvergetelijke momenten.

Een gemeenschap van avonturiers die samen op reis gaan

Altered Trading Card Game brengt niet alleen individuele spelers samen, maar creëert ook een bloeiende gemeenschap van avonturiers die hun passie voor het spel delen. Lokale evenementen, online forums en sociale media-platforms bieden spelers de kans om hun ervaringen te delen, strategieën uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te smeden binnen de Altered-gemeenschap.

Of je nu een doorgewinterde TCG-veteraan bent of net begint aan je eerste avontuur in de wereld van trading card games, Altered verwelkomt spelers van alle niveaus en achtergronden om samen op reis te gaan. Met een gemeenschappelijk doel om de magie van het spel te omarmen en te verspreiden, is de wereld van Altered een plek waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

Altered Trading Card Game

Als slotgedachte is het een uitnodiging tot avontuur

Altered is meer dan alleen een kaartspel; het is een uitnodiging tot avontuur, verkenning en samenwerking. Het is een kans om deel uit te maken van een levendige gemeenschap van gelijkgestemde avonturiers en samen nieuwe werelden te ontdekken. Dus pak je kaarten, roep je vrienden bijeen en bereid je voor op een reis vol spanning, verrassing en onvergetelijke momenten. Welkom in de betoverende wereld van Altered – waar avonturen wachten om ontdekt te worden!

Benieuwd naar de kaarten die Altered TCG te bieden heeft? Ga dan naar de volgende link:

Cards – Altered TCG – Explore the Unexpected

Dracoon zal verkooppunt van Altered Trading Card Games gaan worden. Hou de webshop in de gaten voor meer udates over deze geweldige TCG.

Veelgestelde vragen over Altered TCG

Altered is een innovatieve TCG met een nieuwe, verfrissende aanpak voor zowel competitieve als casual spelers. Dit spel speelt zich af in een universum met een rijke geschiedenis en een visueel ontwerp (beïnvloed door het werk van Miyazaki en Dixit-achtige illustraties) en gaat over het verkennen van een nieuwe, opnieuw gevormde aarde nadat een mysterieuze gebeurtenis, de Confluence, de aarde ingrijpend heeft veranderd.

Vorm je eigen avontuur, kies een factie en leid je expedities door een steeds veranderende wereld. Ontdek als eerste wat het universum van Altered voor jou in petto heeft! De kern van deze revolutie wordt gevormd door een heleboel vakkundig op maat gemaakte details – een nieuw zeldzaamheidssysteem, diep evoluerende lore, innovatieve spelmechanismen en -design.

Geboren en geleid door de geest van de getalenteerde spelontwerper Régis Bonnessée (oprichter van de Libellud studio, die Dixit, Mysterium, Dice Forge en Seasons publiceerde), wordt dit project gebracht door de Franse studio Equinox, gevestigd in Parijs, in samenwerking met en exclusief gedistribueerd door Asmodee.

Nee, of tenminste, nog niet.

Altered is in de eerste plaats een papieren kaartspel en zal dat altijd blijven. Dit is de hoofdbedoeling van ons project omdat we mensen steeds meer mogelijkheden willen geven om in het echt te spelen en hun passie op deze manier te delen.

Nee, alleen menselijke artiesten van over de hele wereld (meer dan 25).

  • De game zal beschikbaar zijn op Kickstarter op 30 januari 2024.
  • De game zal live gepresenteerd worden op Gencon 2024.
  • De officiële lancering in winkels / webwinkels staat gepland voor 26 augustus 2024.

Kickstarter: Engels en Frans
Detailhandel: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans

  • De 1e uitbreiding komt uit in januari 2025.
  • Elke volgende uitbreiding komt om de 4 maanden uit (januari/mei/september).

Zeer waarschijnlijk, maar ze kunnen nog geen gedetailleerd antwoorden geven.

Zoeken

Ben je toevallig opzoek naar iets specifieks? Typ je zoekterm dan in de onderstaande zoekbalk.