Battles of Legend Crystal Revenge

Prijs

Prijs - slider
Prijs - inputs

Voorraad

Voorraad

Categorieën

Enig resultaat

Yu-Gi-Oh! – Battles of Legend Crystal Revenge Booster Box

De geheel uit folie bestaande Battles of Legend: Crystal Revenge* booster set introduceert nieuwe, nooit eerder uitgebrachte kaarten uit de Yu-Gi-Oh! animatieserie, van het origineel tot en met Yu-Gi-Oh! VRAINS!
Duellisten die een deck hebben gebouwd met Joker’s Knight van King’s Court en de 3 Musketiers van Face Cards zullen eindelijk Yugi’s Royal Straight Slasher uit de finale van de Grand Championship arc in hun strategie kunnen opnemen!

 

3 Musketiers van Gezichtskaarten is een van de beschikbare strategieën in het nieuwe Rivalry of Warlords Organized Play-formaat, dus duellisten die de basis van het deck willen leren voordat de nieuwe kaarten uitkomen, kunnen naar dit evenementtype informeren bij hun lokale OTS of op een YCS-evenement. Van de originele serie naar Yu-Gi-Oh! VRAINS, Duelists zullen ook in staat zijn om een ander Ignis deck te bouwen! Dit keer is het het Earth Ignis’ Deck, een strategie gebaseerd op EARTH Cyberse Link Monsters die samen een ondoordringbare muur vormen. Naast een breed scala aan coole nieuwe kaarten, geeft Battles of Legend: Crystal Revenge duellisten ook de kans om een aantal oudere kaarten te bemachtigen.